‘Quality Review 8+’-award voor de beste supplementen!

Check hier welke Multi's, Omega-3 vetzuren of Prote√Įne supplementen zijn beloond met de VitamineKiezer ‚ÄúQuality Review 8+‚ÄĚ Awards voor 2020!

VitamineKiezer QualityReview 8plus 2020

VitamineKiezer maakt de markt voor supplementen transparanter

We helpen consumenten een beter ge√Įnformeerde koopkeuze te maken voor supplementen. Dit doen wij met diepgaande product reviews middels het door ons zelf ontwikkelde kwaliteitsscore-model. We zijn onafhankelijk, objectief en we werken vanuit een wetenschappelijke en orthomoleculaire basis.

Etiketinformatie is immers moeilijk te begrijpen voor de consument. De marketing beloftes op etiket en internet maken de consument meestal niet veel wijzer.

2020 is het eerste jaar waarin we kwaliteitsproducten in het zonnetje zetten. Producten met een score boven de 8 en een voldoende op de onderdelen volledigheid, dosering, effectiviteit en veiligheid krijgen daarom van ons de ‚ÄúQuality Review 8+‚ÄĚ Award voor 2020.

 

Wij feliciteren de volgende supplementen met de

VitamineKiezer Quality Review 8+ Award:

VitamineKiezer kent drie categorie√ęn met een eigen product vergelijker:

Uit deze productcategorie zijn een aantal producten gekozen die aan de strenge kwaliteitseisen voldeden. Producten met een VitamineKiezer kwaliteitsscore boven de 8,0 en een voldoende op alle onderdelen: volledigheid, Dosering, Effectiviteit en Veiligheid  verdienen onze Award voor 2020. Deze supplementen mogen het gehele jaar 2020 het mooie keurmerk stempel uitdragen voor hun producten!

Ondersteunt u onze missie voor een transparante supplementenmarkt die de consument optimaal bedient? VitamineKiezer is een startup met een ide√ęle missie en een transparant verdienmodel. U doet ons een groot plezier door een link naar VitamineKiezer.nl op uw website toe te voegen en ons een review te geven.