Bij ons adverteren of uw supplement in de vergelijker?

Beste adverteerder,

Wilt U bij ons adverteren op onze website? Dat doen wij graag tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier en laat uw telefoonnummer achter. Wij nemen dan snel contact met u op.

Profiel bezoekers

Wij verwachten dat onze bezoekers (hoog)opgeleide (jong) volwassenen zijn van alle leeftijden, met een hoog besteedbaar inkomen waar meer dan gemiddeld wordt uitgegeven aan wellness, beauty en gezondheidsproducten. Met bovenal interesse in een gezonde leefstijl, sporten, gezond ouder worden, gezondheid in zijn algemeen, supplementen, vitamines en mineralen. Onze bezoeker zoeken op een keur aan gezondheidsklachten, multivitaminen, vitamine en mineralen, omega-3 vetzuren, sporteiwitten, proteïnes en alle overige supplementen met verschillende kenmerken en hebben hier diverse inhoudelijke vragen bij.

Wij zijn een jong groeiend bedrijf. Doordat we onderscheidende toegevoegde waarde leveren aan onze bezoekers op een website die niet primair commercieel is opgezet, verwachten wij dat de bezoekersaantallen snel gaan groeien. Terwijl de tarieven om bij ons te adverteren voorlopig zeer aantrekkelijk blijven.

Beleid voor adverteren

Om de onafhankelijkheid van Viki te bewaren worden geen advertenties geplaatst voor vitamine en mineralen producten waarvoor wij zelf product reviews hebben uitgevoerd. Wilt U adverteren? dan verwelkomen advertenties voor andere gezondheidsproducten en over andere facetten van een gezonde leefstijl zoals informatieve boeken, persoonlijke verzorging, beweging, gezondheidstools en testen, enz…

Bij het plaatsen van advertenties wegen wij het belang van onze bezoekers mee. Wij plaatsen daarom een beperkt aantal advertenties en we letten op een sympathiek ogende manier van vertonen (bijvoorbeeld geen irritante ad’s over de content heen). Verder is veel mogelijk en alles bespreekbaar.

 

Beste leverancier van voedingssupplementen,

Voortdurend voegen wij nieuwe Multi-vitaminen en mineralen producten toe aan de vergelijker. Met name producten voor speciale doelgroepen of voor bepaalde levensfases zodat men hierop kan zoeken via onze uitgebreide filters. Ons doel is om binnen een jaar een aanzienlijk deel van de Multivitamine producten die in Nederland online verkrijgbaar zijn op te nemen.

Staat uw product er nog niet bij?

Heeft u interesse om uw voedingssupplementen op te laten nemen in onze vergelijkingssite? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier onderaan deze pagina. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

De kwaliteitsscore zelf is echter onafhankelijk en objectief. Hierover wordt niet gecommuniceerd. Voor meer informatie en onderbouwing van onze werkwijze en het model voor het bepalen van de kwaliteitsscore kunt u de informatie over ons Kwaliteitsscoremodel raadplegen.

Verzoek voor herziening kwaliteitsreview

Indien er nieuwe informatie online gepubliceerd is over uw producten, waarderen wij het als u ons hierop attendeert.  Zeker als u verwacht dat deze informatie invloed heeft op de kwaliteitsscore van uw product. Dan kunnen wij een update van onze review voor uw product inplannen. De snelheid waarmee wij individuele aanvragen voor updates van reviews kunnen behandelen is uiteraard afhankelijk van onze beschikbare resources en de werkvoorraad.

Stuur ons een bericht en we nemen snel contact met u op:

 

Feedback