Gevonden waar u naar op zoek was?

Help ons, geef een review via Google*

dan wordt VitamineKiezer beter gevonden

*Google garandeert onafhankelijke reviews.

Geef review Nee dank u

Product review: Erwten-eiwitpoeder

Erwten-eiwitpoeder

Viki’s kwaliteitsscore
3
Compleetheid
1
Dosering
2
Effectiviteit
0
Veiligheid
7
Productie en Productinformatie
5
Adviesprijs per maanddosis:€ 28.39

Viki’s product review:

Kwaliteit en prijs

Dit product is van zeer slechte kwaliteit met een gemiddelde adviesprijs per maanddosis tussen €25 en €35.

Compleetheid & dosering

De lage score voor volledigheid, dosering en veiligheid is mogelijk te danken aan gebrekkige informatie over de samenstelling van dit product. De hoeveelheid eiwitten per aanbevolen dagdosering zijn aan de lage kant. Dit hoeft geen probleem te zijn als je daarnaast voldoende eiwit met de dagelijkse voeding inneemt. Daarnaast zijn er ook 2 'superfoods' of andere mogelijk nuttige ingrediënten toegevoegd. Check hiernaast welke dat zijn.

Effectiviteit

De effectiviteitsscore is: 0 omdat informatie over de aminozuursamenstelling ontbreekt zodat we de PDCAAS-waarde niet kunnen berekenen (welke een indicatie geeft voor de verteerbaarheid van het product).

Veiligheid

Verder claimt de leverancier dat dit product hypoallergeen is. Super, dit product bevat geen controversiële hulpstoffen (e-nummers)!

Productie- en productinformatie

Met zowel een HACCP- als ISO-certificering voldoet dit product aan de internationale normen voor voedselveiligheid vóór, tijdens en ná het productieproces. De productinformatie op etiket of website is volledig, consistent, transparant en er zijn 'FAQ' beschikbaar. Prima dus! Er wordt geen allergenen informatie verstrekt. Dus als je een allergie hebt, zoek dan via de filters naar een veilig product.

Ingrediënten:

Eiwitten

Eiwitachtige stoffen zoals aminozuren, enzymen, nucleotiden, etc.. De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

 • Totaal eiwitten: 12800 mg
Extra ingrediënten: 2

Totaal aantal extra ingrediënten zoals plantaardige superfoods en kruiden, stoffen uit algen, schimmels en gisten, koolhydraten, vetten, eiwitten, pro- of prebiotica. Dit zijn honderden verschillende micronutriënten en spoorelementen die niet persé thuishoren in een Multi vitaminen en mineralen supplement maar mogelijk wel waardevol zijn voor een goede gezondheid of zorgen voor betere opname van de vitaminen en mineralen zelf.

Let op, deze extra stoffen kunnen ook allergenen bevatten!

Let op: Het mineraal chloor ofwel keukenzout wordt wel getoond maar niet meegeteld bij het aantal mogelijk nuttige extra ingredienten

Vitaminen

Geeft aan welke van de 13 vitamines het supplement bevat met de werkzame stofnamen en de hoeveelheid in milligrammen. Hierbij tellen vitamine A en provitamine A als één.

Mineralen

Vermeld welke van de 24 mogelijke mineralen het supplement bevat met de werkzame stofnamen en de hoeveelheid in milligrammen. Hiervan zijn er 17 relevant voor de Viki-kwaliteitsscores.

Voor 11 mineralen is een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Voor borium, chroom en silicium geldt de aanbeveling om ze op te nemen in een multi zonder dat er en ADH voor ze is vastgesteld en voor 3 mineralen (natrium, chloor, vanadium) is het advies om deze juist niet in een Multi op te nemen.

 • Borium (boron)0
  0
 • Calcium0
  0
 • Chloor0
  0
 • Chroom0
  0
 • Fosfor0
  0
 • IJzer0
  0
 • Jodium0
  0
 • Kalium200.00
  kalium
 • Koper0
  0
 • Magnesium0
  0
 • Mangaan0
  0
 • Molybdeen0
  0
 • Selenium0
  0
 • Silicium0
  0
 • Zink0
  0
Vitamine-achtige stoffen

Drie stoffen die bijna net zo belangrijk zijn voor je gezondheid als vitaminen zijn Choline, Inositol en PABA (para-aminobenzoëzuur). Deze worden zeker gewaardeerd in een MVM. De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

 • Choline-bitartaat0
 • Inositol0
 • PABA (para-aminobenzoëzuur)0
Superfoods plantaardig

Plantaardige superfoods zoals (gestandaardiseerde) kruiden en plantenextracten (fytonutriënten) waarin nuttige werkzame stoffen zitten zoals antioxidanten, bioflavonoïden, resveratrolen, anthocyanen, etc… De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

Superfoods niet plantaardig

Werkzame stoffen uit algen, schimmels of gisten. De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

Vetten

Vetten en oliën en basisstoffen hiervoor zoals de vetzuren omega-3,6 & 9 en andere lipiden. De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

Koolhydraten

Hier zijn alleen de ‘nuttige’ koolhydraten vermeld. De hoeveelheden staan vermeld in milligrammen.

Zoetstoffen en suikers die meestal voor de smaak zijn toegevoegd zijn juist als negatief kenmerk in de Viki-score opgenomen.

 • Totaal koolhydraten: 3000 mg
Probiotica

Probiotica: Vermeld zijn welke bacteriestammen zijn toegevoegd plus een indicatie van de hoeveelheid in miljoenen KVE ( kiemvormende eenheden).

Kenmerken:

60+
doping vrij
glutenvrij
hoog eiwitgehalte/ dagdosis (<55gr)
hypoallergeen
lactosevrij
poeder
sojavrij
sporters
veganistisch
vegetarisch
zonder controversiële E-nummers
zonder zoetstoffen