Over ons verdienmodel

Over ons verdienmodel, want natuurlijk hebben wij inkomsten nodig voor onze ideële missie!

We gebruiken de inkomsten uit ons verdienmodel voor het draaiend houden van deze website maar vooral investeren we in meer onderzoek. Dat doen we door bijvoorbeeld nieuwe product reviews toe te voegen. Bovendien willen we nieuwe vergelijkers ontwikkelen voor andere categorieën producten.Tenslotte willen we alle informatie op onze site gratis toegankelijk houden voor jullie!

Voor meer transparantie over Vitaminen, Mineralen en andere Supplementen producten!

Kortom, ViKi kan niet draaien zonder inkomsten. Echter, we proberen dit wel te doen op een manier die voor de bezoeker geen irritaties oplevert en die wel veel nuttige informatie en adviezen geeft. Vind je dat een sympathieke aanpak? Dan kan je ons steunen door voortaan altijd eerst onze product reviews en productvergelijkers te raadplegen. Gebruik vervolgens de doorklik knop naar de leverancier voor al je online aankoop van supplementen. Alleen dan kunnen we blijven uitbreiden in de toekomst en steeds meer relevante informatie bieden. Zo maken we de markt van supplementen transparanter voor artsen therapeuten en consumenten!

Verdienmodel voor inkomsten op 3 manieren:

Advertenties op de website

Om onafhankelijk te blijven zorgen we ervoor dat deze advertenties los staan van de producten die zijn opgenomen in de vergelijker en reviews. We willen graag dat gebruikers de advertenties niet als overlast ervaren en daarom zorgen we ervoor dat advertenties niet irritant voor gebruikers over de content heen verschijnen zoals pop-ups, layersfloor ads en lightboxes of interstitials. Daarbij houden we ons aan de richtlijn  van de branchevereniging van online adverteerders: LEAN. Dit staat voor ‘Light, Encrypted, Ad choice supported, Non-invasive ads’.

Commissie op aankopen via doorlinken naar leverancierswebsites

We ontvangen een kleine vergoeding als iemand via deze site doorklikt naar een website van één van de product leveranciers via de “naar leverancier” knop en daar online een supplement aanschaft.  De commissies zijn voor alle producten nagenoeg gelijk. Er bestaat geen voorkeur voor de ene of andere webwinkel. Je kan zelf de winkel van je eigen voorkeur uitkiezen. We blijven in alle gevallen onafhankelijke en objectief.

Banners

Banners leveren ons alleen geld op als ze worden vertoond. Hoe meer mensen advertenties blokkeren, hoe minder van die vertoningen wij kunnen verkopen, hoe minder geld wij kunnen verdienen. Op dit moment passen wij deze mogelijkheid nog niet toe.