Hoe herken je krillolie?

Krillolie is een alternatief voor visolie. Maar waar herken je krillolie eigenlijk aan? Wij leggen het voor je uit....

Zowel krill- als visolie bevatten de goede omega-3 vetzuren EPA en DHA die goed zijn voor je hart en brein.  Maar krilloli heeft een rode kleur en visolie is geel.

 

 Hoe komt krillolie aan zijn rode kleur?

Krillolie heeft zijn rode kleur te danken aan de rozerode kleurstof Astaxanthine. Astaxanthine is een zeer krachtige antioxidant (carotenoïde) die wordt gemaakt door plankton, algen en bepaalde planten, schimmels en bacteriën om zich te weren tegen de schadelijke effecten van zonlicht en zuurstof.  De krill wordt gegeten door garnalen, krabben en kreeften en vervolgens door zalm en forel en tenslotte door de flamingo. Allemaal roze dieren voor wie de Astaxanthine een onmisbare vitamine-achtige stof is voor hun gezondheid. Astaxanthine komt door de krachtige antioxidant werking ook de gezondheid van de mens ten goede. En bovenal beschermt het de omega-3 supplementen tegen oxidatie ofwel ranzig worden! Niet zo gek dus die rode krillolie supplementen! Check bij ons welke Omega-3 supplementen Astaxanthine bevatten!!

 

Wil je tips ontvangen of op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen bij VitamineKiezer?

Volg ons dan op:

Titel: LinkedIn - Beschrijving: image of LinkedIn icon    Titel: Twitter - Beschrijving: image of Twitter icon    Titel: google+ - Beschrijving: image of google+ icon        Titel: Facebook - Beschrijving: image of Facebook icon

Sta je achter onze missie om de wereld van supplementen transparanter te maken? Geef ons dan je steun met je review!